Mandelflarn med vit chokladsmörkräm
Detta är resultatet av lite experimenterande i mitt kök :)

100 gram mandelmjöl
En hård mandelkaka fylld med en krämig chokladsmörkräm :)

100 gram mandelmjöl
1 1/2 dl socker
2 äggvitor
Blanda mandelmjöl och socker
Vispa vitorna lite lät och blanda i dem i mandel och socker blandningen .
Klicka ut på bakplåtspapper
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 10 minuter om dom inte stelnat, låt dom stå på eftervärmen
Vitchokladsmörkräm
100 gram smör
100 gram florsocker
1 äggula
100 gram vit choklad
Vispa smör och socker vitt och fluffigt, tillsätt äggulan.
Smält chokladen och blanda i den i smörkrämen under omrörning.
Stryk på ett lagom tjockt lager med smör kräm på en mandelkaka och tryck sedan dit en till ;)
Pudra ev över lite florsocker
Lycka till !!! :)