kromkakor fyllda med fudgefluff och after eightgrädde



Kromkakor :
2 ägg
1 1/4 dl strösocker
125 gram Smör
2 dl mjöl
Smält smöret och låt det svalna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt mjöl och smör.
Vispa till en jämn smet.
Grädda kakorna i en rånhjärn. Ca 1-2 tsk smet per kaka. När den är färdig gräddad så lägg den över ett glas och forma till en skål.
Fudgefluff :
3 dl fudge
4 dl vispgrädde
1 1/2 dl brända mandlar
Värm fudgen lite lätt i micron ca 30 sekunder. Tillsätt 2 dl vispgrädde och rör till en jämn smet.
Vispa 2 dl grädde och vänd ner i smeten.
Kör mandlarna i en mixer eller matberedare till små små bitar och blanda i det i smeten.
Låt stå i kylen ett par timmar innan servering.
Aftereightgrädde :
1 dl vispgrädde
6 bitar aftereight
Vispa grädden,
Klipp små bitar av aftereighten och blanda i det i grädden.
Låt stå ett par timmar i kyl för att grädden ska få lite mint smak.
Klicka i fluffen och grädden i korgarna precis innan servering och dekorera med något gott du har hemma, jag dekorerade med sockergaller men skulle nog rekommendera lite frysta hallon till detta ;-)
Lycka till!!