Budapestrulle med hallon

250 g strösocker
150 g hela hasselnötter
50 g potatismjöl
50 g Mandelflagor
250 g Hallon
100 g mörk choklad
Florsocker (att sikta över)
Gör så här
1.Hacka hasselnötterna och rosta dem i ugnen eller i en torr stekpanna.
2. Sätt ugnen på 190 grader.
3. Vispa äggvitan tillsammans med 100 g av strösockret till maräng.
4. Vispa ner resterande strösocker och vispa sedan vidare i 2 min.
5. Blanda potatismjöl och hasselnötter, vänd ner i marängen och blanda väl.
6. Stryk ut smeten eller spritsa ut den på en plåt med bakplåtspapper.
7. Dekorera med mandelflagor
8. Sätt in i ugnen och baka i ca 16-18 minuter. Vispa grädden under tiden.
9. Vänd botten och dra bort pappret, lägg ett nytt bakplåtspapper över.
10. Stryk ut grädden och fördela bären.
11. Rulla ihop din Budapestrulle, spänn rullen med hjälp av pappret.
12. Skär rent kanterna. Dekorera med choklad och florsocker.
Lycka till ♥